‘Story of my Life’

De ‘Story of my Life’ bestaat uit een serie objecten die niet zozeer MIJN levensverhaal vertelt als wel dat van…

De Wereld volgens Auke

Een doorlopend, analoog project waarin ik de wereld probeer te tonen zoals mijn zoontje Auke die zou kunnen zien. Voor…

‘Gloeilampen’

Philips heeft volgens Wikipedia in 2007 zijn laatste kooldraadlampenmachine in Weert stopgezet. Ik ben deze lampen gaan fotograferen om ze niet te vergeten.

Dromen & Psychosen

Deze serie is voortgekomen vanuit mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige.

Pinhole

Het werk op dit gedeelte van mijn website staat volledig in het teken van de Pinhole techniek. Maar ook elders…

Niqaab

Serie dubbelportretten van vrouwen mèt en zonder niqaab. Voortgekomen uit de discussie rondom het wel of niet mogen dragen van een niqaab in openbare functies of in het algemeen.

H & R – Project

Fotografieproject van Reinout van Hasselt en Hanne van Baarle. Beantwoord met een foto, geïnspireerd op de foto van de ander! Liefst binnen 1 week… Wij zijn dit project begonnen om elkaars creativiteit te prikkelen en vrij te associëren.

Surrealisme

Serie foto’s met als inspiratiebronnen René Magritte en Paul de Nooijer. Bijna alle ‘dubbele lagen’ zijn in één beeld opgenomen en niet later digitaal gemanipuleerd.

Lijnen in het Landschap

Door de aanleg van akkers en sloten, vertoont ons landschap oneindig veel lijnen. Dat effect wordt nog eens versterkt door bijvoorbeeld wegen en moderne windmolens.

Aan het spoor

Hoe dicht kun je aan het spoor wonen in Nederland? Héél dicht. Vlak voordat je vanuit Utrecht op het centraal station van Den Bosch aankomt, scheert de trein rakelings langs een huis. “Zouden daar echt nog mensen wonen?!”, hoor ik mijzelf zeggen.

Stills

Overzicht van op zichzelf staande foto’s  

Objecten

Overzicht van zelfgemaakte objecten.Loading