BACKNEXT
Nieuwe werkplek!
Uncategorized / July 12, 2014

Ik heb weer een eigen werkplek!

Na de opheffing eind 2012 van ‘Mixed Hokkie’, een club zelfstandig creatievelingen die zich had gevestigd in een oude hamam aan de groeneweg in Utrecht, was ik op zoek naar een nieuwe locatie. Die bleek niet makkelijk te vinden voor dezelfde prijs en waar ik net zo vrij mijn gang kon gaan.

Maar na een goede tip kon ik terecht in een anti-kraak gebouw op het terrein van een voormalig ziekenhuis in Utrecht Overvecht.
Inmiddels ben ik weer met veel plezier aan de slag gegaan. Over niet al te lange tijd kun je nieuw werk van mij verwachten op deze site. De titel hiervan, ‘Gloeilampen’, zegt in principe voldoende: foto’s van verschillende soorten en maten ouderwetse gloeilampen. Ik heb inmiddels een aantal goede adressen gevonden die mij van prachtige gloeilampen kunnen voorzien dus:

Blijf kijken en veel plezier!

Je bent natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Bel mij even vooraf aan je bezoek om te checken of ik daadwerkelijk in de studio aanwezig ben.

Adres:

Atelier ‘K’
Paranadreef 2 in Utrecht.
Dat is op het terrein van het voormalig St. Antonius ziekenhuis waar momenteel tijdelijk Revalidatiecentrum Hoogstraten huisvest. Terrein op direct rechtsaf. Na 50 meter aan de rechterkant, laagbouw.

Ik hoop tot ziens.
Loading