BACKNEXT
Expositie in het Gemeentehuis van de Bilt !!
Uncategorized / July 27, 2016

Al vooruit blikken op het nieuwe jaar!!!

Jaaaaaaa!!! Want er komt een nieuwe expositie aan!!

Op zondag 15 januari zal ik samen met Udo Prinsen en Casper Prager een expositie openen in het Gemeentehuis van De Bilt.
Udo Prinsen is de initiatiefnemer en heeft ons uitgenodigd deze samenwerking aan te gaan.

In het kort zullen wij alle drie eigen werk tentoonstellen, maar zal het middels een thema bij elkaar gebracht worden.

Een korte voorstelling:

Udo Prinsen heeft jaren lang als animator gewerkt, maar richt zich momenteel op ‘Solargrafie’. Dat wil zeggen , het vastleggen van de banen van de zon gedurende lange periodes van bijvoorbeeld maanden. Dat gebeurt op lichtgevoelig materiaal, zoals fotopapier. Door middel van de pinhole techniek legt Udo dit op verschillende plekken vast. Zijn grootste project tot nog toe was deelname aan de expeditie naar Spitsbergen! Udo zet geweldige projecten op touw en geeft hiermee ook collega kunstenaars de mogelijkheid deel te nemen.

Website van Udo Prinsen: www.udoprinsen.com

Casper Prager is opgeleid als smid. Casper maakt prachtig werk als fulltime autonoom kunstenaar. Zware metalen met een boodschap. Hij runt een eigen smederij in Amsterdam, midden in een woonwijk! Aldaar maakt Casper op de ouderwetse manier beelden die hij ook nu weer tentoon zal stellen samen met ons!

Website van Casper Prager: www.Casperprager.com

Alle drie zijn nu hard aan het werk om de expositie met prachtig werk aan te kleden. Ik zal jullie via mijn blog op de hoogte houden!!
Zet de 15e januari vanaf 15.00 uur maar alvast in uw agenda, want het belooft wat moois te gaan worden!
Loading